Jak se vyrábění přírodní mýdla SILLAGE?

 
MáDokonalost spolupracuje s odborníky na aromaterapii a také na výrobu přírodních mýdel, kteří v Řecku nabízí kurzy výroby mýdla. S více než 20 letou zkušeností jsou známí svými odbornými znalostmi v oblasti výroby přírodního mýdla za použití tradičních technik a organických přísad za pomocí přírodních olejů, bylin a esenciálních olejů.

 

Sillage přírodní mýdla jsou pečlivě vyrobeny pomocí tradiční metody studeného procesu, která zajišťuje zachování výživných vlastností složek.

Tato mýdla jsou vyrobena pouze z těch nejlepších přírodních ingrediencí a jsou pečlivě vytvořena tak, aby vytvořila luxusní a výživný zážitek pro pokožku. Mýdlo je vyrobeno z rostlinných olejů a másel, jako je olivový olej, kokosový olej a bambucké máslo, které poskytují bohatou a hydratační pěnu.

 
Oleje:
Kombinace vysoce kvalitních prospěšných surovin, jako je řecký organický panenský olivový olej. Byl použit olivový olej z odrůdy Koroneiki, místně nazývaný také manaki, certifikovaný DIO, s kyselostí 0,3.

Mýdla obsahují také směs výživných olejů, včetně krétského olivového oleje, kokosového oleje a ricinového oleje, které společně čistí a hydratují pokožku.

Byliny:
Sběr surovin je přirozený a divoký a nepochází z kontrolované produkce. Sbírané pouze z místa, na vzdálenost, kterou zvládneme i pěšky.

Výroba:
K míchání mýdla byla použita pouze sluneční energie a byla provedena metoda studené saponifikace, aby se udržely všechny vlastnosti olivového oleje i ostatních složek naživu.

Mořská voda:
Mořská voda byla sbírána z oblasti Nees, přírodní zátoky s křišťálově čistými a mělkými vodami.

 

  • Veganské ručně vyráběné mýdlo Sillage je luxusní a jedinečné mýdlo, které je pečlivě vytvořeno pouze za použití těch nejlepších přírodních ingrediencí. Je to luxusní a ekologická volba, která je ideální pro každého, kdo hledá vysoce kvalitní přírodní mýdlo.
  • Jako veganský produkt je zcela udržitelný, což z něj činí skvělou volbu pro ty, kteří chtějí mít pozitivní dopad na životní prostředí a zároveň si dopřát trochu péče o sebe. Navíc je zcela bez krutosti ke zvířatům.

  • Celkově je ručně vyráběné mýdlo Sillage šetrným a účinným způsobem, jak očistit a vyživit pokožku.

 Ručně vyráběné mýdlo Sillage si vyberete tady: Ručně vyráběná přírodní mýdla Sillage s esenciálními oleji. (madokonalost.cz)