Esenciální oleje - Cesta k přírodnímu zdraví a rovnováze

Struktura 100% přírodních esenciálních olejů Sillage umožnuje se vstřebat masáží nebo vdechováním
do krevního oběhu a téměř okamžitě lokálně zasahovat, bleskově
ulevovat.
 

V dnešní uspěchané době hledáme stále více způsoby, jak se vrátit ke svým kořenům a naleznout rovnováhu. Čistý esenciální olej Sillage, který vám nabízí stránka MáDokonalost, je jedinečným nástrojem, který vám umožní spojit se s přírodou a objevit blahodárné účinky esenciálních olejů na vaše zdraví a pohodu. Přečtěte si tento článek a dozvíte se, proč by si zákazníci měli vybrat právě esenciální olej Sillage.

Přírodní výroba: Esenciální olej Sillage je vyroben z nejjemnějších přírodních složek a podléhá pečlivému procesu zpracování. Při výrobě se dbá na udržitelnost a zachování přirozených vlastností rostlin, ze kterých jsou oleje získávány. Používají se metody destilace a lisování, které umožňují zachovat všechny cenné látky obsažené v rostlinných materiálech. Blahodárné účinky: Esenciální olej Sillage nabízí široké spektrum blahodárných účinků na fyzické i duševní zdraví. Jeho vůně povzbuzuje smysly a pomáhá snižovat stres a úzkost.

Kvalita zaručena: Čistý esenciální olej Sillage je vyráběn z nejkvalitnějších přírodních složek, které jsou pečlivě vybírány a podléhají přísným kontrolám kvality. Stránka MáDokonalost klade velký důraz na transparentnost a spolupracuje pouze s renomovanými výrobci, kteří dodržují vysoké standardy výroby esenciálních olejů. Proto si můžete být jisti, že každá kapka oleje Sillage je čistá, silná a plná blahodárných účinků.

Příroda v jedné lahvičce: 100% přírodní esenciální olej Sillage nese s sebou esenci celé přírody. Každá vůně je jako brána do jiného světa, který vás přenese do atmosféry lesa, rozkvetlých luk nebo exotických zahrad. Každý esenciální olej se odlišuje svým unikátním složením a specifickými účinky, které nabízí. Můžete zde najít širokou paletu esenciálních olejů, od osvěžující levandule až po povznášející citrusy.

Využití pro zdraví a pohodu: Esenciální olej Sillage nenabízí pouze příjemnou vůni, ale také široké spektrum pozitivních účinků na vaše zdraví a pohodu. Aromaterapie s použitím esenciálních olejů se používá k uvolnění stresu, zlepšení nálady, podpoře spánku a snížení úzkosti. Každá vůně má své vlastní specifické účinky, které mohou napomoci k uklidnění mysli, harmonizaci emocí nebo zlepšení koncentrace. Esenciální olej Sillage může být také skvělým pomocníkem při péči o tělo a pleť. Některé oleje mají antiseptické vlastnosti, které pomáhají bojovat proti bakteriím a zánětům. Další oleje jsou vhodné pro hydrataci pokožky, zklidnění podráždění a regeneraci.

Nezapomeňte, že esenciální olej Sillage je koncentrovaný produkt a je důležité dodržovat správné použití. Před aplikací se vždy řiďte instrukcemi a doporučeními na stránce MáDokonalost.

Účinné látky můžeme do organismu dostat:

  • Nejrychleji přímou inhalací (přivonění k lahvičce). Inhalaci využíváme při akutnějších případech, kdy potřebujeme účinné látky dostat co nejrychleji do těla. Touto cestou se účinné látky dostanou přímo do krve během několika vteřin.
  • Esenciální oleje můžeme užívat pomocí difuzéru a aromalampy, takto se do ovzduší dostane v menší koncentraci a je to výborný způsob prevence.
  • Dalším způsobem je aplikace přes kůži. Kůže dokáže velké množství účinných látek vstřebat, a ty se tak dostávají do krevního oběhu. Informace jak aplikovat esenciální olej na kůži se dozvíte v článku níže.
Jak ředit esenciální olej:

Polévková lžíce obsahuje přibližně 300 kapek kapalného roztoku.
Když tedy lžíci naplníte nosným olejem či jiným základem, stačí na ni
5-6 kapek esenciálního oleje, a jeho účinky budou naprosto ideální.
Pro citlivou pokožku stačí 2-3 kapky.
 
 
Esenciální olej přesně pro vás si vyberte na stránce 100% přírodní čisté esenciální oleje Sillage (madokonalost.cz)
 
Další informace:
  • Esenciální olej levandule je vhodný na citlivou pokožku a lze jej nanášet přímo na kůži, aniž byste jej museli ředit nosným olejem.
  • Esenciální olej skořice je vhodný pouze k inhalaci, na kůži jej nepoužívejte.