Veganské parfémy bez výčitek

Konečně si můžeme vychutnávat luxusní parfémy, které nejsou testovány na zvířatech. Sillage vám dává možnost ekologičtějšího přístupu k parfémům! Veganské parfémy zaručeně uspokojí i tu nejnáročnější klientelu! A to vše s certifikací PETA Cruelty Free & Vegan! Za každý nákup parfému putuje 1 € na projekt The Soula, 100% dobrovolný projekt, který začal v roce 2020 a je snahou zlepšit životy zvířat žijících na ulici v Řecku.

Kvalita parfémů Sillage nám dokazuje, že produkty bez násilí jsou budoucností. Věříme, že jednou budeme žít ve světě, kde netestování na zvířatech bude běžné.

Jsme hrdí na to, že jsme mezi prvními ve své zemi nabídli certifikované parfémy, čímž jsme odstranili testování na zvířatech a následovali vegansky přátelštější přístup!

Filozofií obchodu je také věnovat se ekologii, a tak u nás najdete jen ekologické obaly, které nebudou tolik zatěžovat naši planetu.

Veganský dlouhotrvající parfém Sillage od MáDokonalost si vyberete na Parfémy Sillage netestované na zvířatech - Cruelty Free and Vegan (madokonalost.cz)