Tuhé přírodní šampony The Green Emporium: Ekologické a šetrné k vlasům

 

Tuhé přírodní šampony The Green Emporium jsou skvělou volbou pro všechny, kteří hledají ekologický, šetrný a praktický šampon. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních přírodních surovin ve Francii a jsou na výběr pro jakýkoliv typ vlasů.

Výhody tuhých přírodních šamponů The Green Emporium

  • Ekologické: Šampony jsou baleny do minimalistického papírového obalu, který je snadno recyklovatelný. Navíc se spotřebovává méně vody při jejich výrobě než při výrobě klasických šamponů.
  • Šetrné k vlasům a pokožce hlavy: Šampony neobsahují žádné syntetické látky, které by mohly dráždit vlasy nebo pokožku hlavy. Navíc jsou bohaté na přírodní oleje a extrakty, které vlasy vyživují a regenerují.
  • Praktické: Šampony jsou malé a lehké, takže se snadno přenášejí. Navíc se rychle rozpouštějí ve vodě, takže je snadné je nanést na vlasy.

Složení tuhých přírodních šamponů The Green Emporium

Čistící složky:

  • Sodium Cocoyl Isethionate: Tenzid rostlinného původu, který je vyroben z kokosového oleje. Je jemný a šetrný k vlasům a pokožce hlavy.

Zvlhčující složky:

  • Helianthus Annuus Seed Oil: Olej ze slunečnicových semínek. Je bohatý na vitamín E a další antioxidanty, které pomáhají chránit vlasy před poškozením.
  • Butyrospermum Parkii Butter: Shea máslo. Je bohaté na mastné kyseliny a vitamíny, které vlasy vyživují a regenerují.

Další složky:

  • Kaolin: Kaolinová hlína. Pomáhá absorbovat přebytečný maz z vlasů a pokožky hlavy.
  • Parfum: Přírodní parfém z esenciálních olejů.
  • Tocopherol: Vitamin E. Je antioxidant, který pomáhá chránit vlasy před poškozením.
  • Sodium Chloride: Kuchyňská sůl. Pomáhá šamponu rozpouštět se ve vodě.

Složení šamponu je 98% přírodní a 16,2% certifikovaných organických.

Jak používat tuhé přírodní šampony The Green Emporium

Tuhé přírodní šampony se používají stejně jako běžný šampon. Stačí je navlhčit vodou a nanést na mokré vlasy. Šampon se pak vmasíruje do vlasů a pokožky hlavy a poté se opláchne. Opakujte tento proces vždy dvakrát. 

Tuhé přírodní šampony The Green Emporium jsou skvělou volbou pro všechny, kteří hledají ekologický, šetrný a praktický šampon. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních přírodních. Pokud jste ještě tuhé přírodní šampony nevyzkoušeli, určitě to udělejte. Možná se stanou vaším novým oblíbeným šamponem.

Další tipy pro výběr tuhého přírodního šamponu

Při výběru tuhého přírodního šamponu je důležité zohlednit typ vašich vlasů. Pokud máte suché a poškozené vlasy, měli byste zvolit šampon, který obsahuje bohaté rostlinné oleje, jako je kokosový olej, olivový olej nebo avokádový olej. Pokud máte mastné vlasy, měli byste zvolit šampon, který obsahuje přírodní látky, které pomáhají regulovat tvorbu mazu. Pokud máte barvené vlasy, vyberte tuhý šampon který obsahuje přírodní látky, které chrání barvené vlasy před dehydratací.

Při výběru tuhého přírodního šamponu můžete zohlednit také jeho vůni. Šampony jsou dostupné v široké škále vůní, takže si určitě vyberete tu pravou pro vás.

Jak skladovat tuhý přírodní šampon

Tuhé přírodní šampony byste měli skladovat na suchém a chladném místě. Pokud je budete skladovat v koupelně, dejte je na podnos, abyste je ochránili před vlhkostí.

Před prvním použitím přírodního tuhého mýdla je důležité mít na paměti, že vlasy si budou chvíli zvykat na přírodní péči, pokud jste předtím dlouhodobě používali chemické šampony.

Chemické šampony mohou vlasy vysušit a poškodit, což může vést k tomu, že budou vypadávat nebo se budou lámat. Přírodní tuhá mýdla jsou šetrnější k vlasům a pomáhají jim obnovit jejich přirozený lesk a zdraví.

Při přechodu na přírodní péči o vlasy můžete zaznamenat následující změny:

  • Vlasy mohou být na začátku mastnější, než jste zvyklí. To je způsobeno tím, že přírodní mýdla odstraňují z vlasů méně olejů než chemické šampony.
  • Vlasy mohou být na začátku méně nadýchané. To je způsobeno tím, že přírodní mýdla neobsahují žádné silikony, které vlasy opticky zvětšují.
  • Vlasy mohou být na začátku méně pevné. To je způsobeno tím, že přírodní mýdla neobsahují žádné sulfáty, které vlasy zbavují přirozené ochrany.

Tyto změny jsou dočasné a vlasy se na přírodní péči časem přizpůsobí.

Zde je několik tipů, jak přechod na přírodní péči o vlasy usnadnit:

  • Začněte používat přírodní mýdlo postupně. Na začátku používejte mýdlo pouze 1-2x týdně a postupně zvyšte četnost používání.
  • Před první použitím si udělejte detox vlasů: Jak provést detoxikaci vlasů?
  • Dopřejte vlasům dostatek výživy. Po umytí vlasů použijte kondicionér nebo zábal, který vlasům pomůže obnovit jejich přirozenou vlhkost.
  • Buďte trpěliví. Přechod na přírodní péči může trvat několik týdnů nebo měsíců.

Přechod na přírodní péči o vlasy vyžaduje trochu trpělivosti, ale určitě se vyplatí. Vlasy se vám za to odmění krásným vzhledem, zdravím a vitalitou.